2021Ritten

Zondag 5 september, een foto op de Kalmthoutse Heide!

Afgelopen zondag was het de laatste officiële vakantiedag (voor mij dan ten minste). Je kan zo een dag natuurlijk niet beter besteden dan op de fiets, dus ik was ook blij om weer mezelf weer in het Toro peleton terug te zien. Hoewel het zaterdag nog even de vraag was of er wel een peleton gevormd kon worden, aangezien de ene na de andere afmelding binnen stroomde. Joop is op vakantie in Spanje en hij neemt het er goed van hoor. Naast enkele gravelritjes en kitesessies, wordt er voornamelijk bourgondisch genoten en dat is niet gek ook na weer een jaar vol verbouwen. Leo is aan het genieten in Zeeland en Bou meldde zich af met een trieste mededeling. De geliefde viervoeter van huize Hulsman, Ceasar, werd afgelopen zondag na 12 trouwe dienstjaren ingeslapen. Een heel verdrietig moment en dan ook veel sterkte gewenst aan de gehele familie!!

Wie waren er dan wel? Maickel, Ed, Sebas, Lisette en ik (Kevin) vormden een vijfmans peleton en begonnen te overleggen over de route. Rondje Oude-Tonge of is dat te ver? Mmm, we nemen het zeker voor het onzekere en om op een afstand van rond de 80 kilometer uit te komen, werd Lisette gebombardeerd tot ritkapitein. Hop, dat betekent op kop van het peleton en richting geven aan de groep.

Koers

Ze stuurde ons naar Huijbergen en via Huijbergen reden we door naar Putten. Hier werd er afwisselend op kop gereden, maar de eervolle vermelding gaat naar Sebas. De kleine kabouter stoempte heel wat kilometers tegen de wind in, en was beresterk. Vanaf Putten was het rijden richting de Kalmthoutse Heide, waar Lisette het plan had een groepsfotootje te maken. Dat zou eens wat anders zijn dan een Strandhuys foto en het stond nu super mooi in bloei.

Helaas geen foto op de Kalmthoutse Heide!

Van de Kalmthoutse Heide hebben we niet veel gezien. Dit alles omdat Maickel het plan van Lisette had gemist en dacht dat we een nieuwe PR op de Kalmthoutse Heide moesten rijden. Volle vaart vooruit en ruimte voor een fotootje was er dan ook niet. Laat staan genieten van de in bloei staande Heide…we beelden ons het maar in😉!

Maickel en Sebas

Na de Kalmthoutse Heide reden we richting Nispen. En toen kwam het nieuwe duo van de Toro’s op kop hoor. Je kent ze wel…de lekker in de mond liggende duo’s als Theo & Thea of Jan & Annie. Sinds kort hebben we in ons clubje Lisette & Ed! Een paar weken terug reden ze samen nog ruim 200 kilometer en nu gaven ze leiding aan het vijftal!

Lisette & Ed, op kop!

Nadat we door Nispen waren geloodst reden we de finale van de Wouwse tol en het einde van onze welbekende Toro tijdrit. Maickel en Kevin zijn hier overigens nog steeds de KOM houders van…maar dat terzijde. Nog even zwaaien naar Mathieu van der Poel bij Tholen en daarna door de haven naar het Strandhuys. Daar, op het zonnige terras, was ons tafeltje weer gereserveerd. Wat super fijn altijd!

De eerste ronde werd besteld bij Charlene en toen kwamen we erachter dat het haar laatste dag was. Extra van genieten dus en alleen maar bestellen bij Charlene. Na de eerste kwam de tweede, derde en vierde. We babbelden nog wat na en hebben geproost op Ceasar. Na een goed anderhalf uur was het tijd om richting huis te gaan en te beginnen aan het middagprogramma…de F1 van Zandvoort. Max Verstappen zorgde voor een mooie afsluiting van de vakantie met een fraaie overwinning.

Aankomende zondag hopelijk weer een mooi groepje en we hebben alvast besloten dat Sebas dan ritkapitein is. Hij neemt ons mee naar Oude- Tonge en dat zal zo een 85 kilometer zijn…kan maar vast staan! Tot zondag Toro’s!

Bedankt voor alle goede zorgen Charlene!

Related Articles

Back to top button
Close
Close