Meteen naar de inhoud

Zondag 26 juni, Yerseke maar eens.

Vandaag, zaterdag 2 juli, was ik vanuit mijn vakantiehuisje in Ouddorp, Zuid-Holland, de plaatselijke MTB route (de enige) aan het verkennen en ik moest ineens aan de ETCC denken. Dat ik er morgen niet  bij zou zijn, dat MTB-en in de zomer best leuk is en dat ik ……het verslag moest schrijven. Oh ja, dat had ik beloofd dus maar even doen dan. Na een best aardige MTB-route, een doucheje en onder het genot van een biertje proberen de afgelopen zondag weer naar boven te halen. Lastig hoor voor een zestiger die hard moet nadenken als je hem vraagt wat ie gisteren heeft gedaan. Maar gelukkig hebben we de WA groep nog.

Daar is in te lezen dat Sebas erbij is, Joop bij Anja blijft, Sjel nog even nodig heeft, Rob in Rotterdam ligt, Leo in Limburg zit, Edwin druk is met andere dingen in het leven, Kas overslaat, Tom boven de pot hangt en dat Lisette, Kevin, Maickel en ik zondagochtend netjes ‘goedemorgen’ hebben gezegd. Met Sebas erbij 5 man dus. Ik heb dit jaar volgens mij de beproefde ronde via Yerseke nog niet gereden dus dat leek me wel leuk. Aangezien iedereen, met Sebas voorop, het ermee eens was werd dat um dus. Kevin en Sebas op kop. Prima, de jeugd heeft de toekomst. Kevin heeft dit bijna de hele rit volgehouden maar Sebas had zware benen dus die liet zich vaak zakken.

Er was dus plaats naast Kevin waar iedereen even gebruik van kon maken. Het tempo lag toch best hoog en Lisette vond het dan ook wel goed in het wiel van de rest. Helemaal goed. De rit ging eigenlijk zonder veel bijzonders of wel maar dat ben ik dan vergeten 😊.

Het laatste stukje hebben we via de Kreekrak (Sebas: schaapjesdijk) gedaan en na ongeveer 80 km waren we waar we wilden zijn. Bij het Strandhuys, voor een biertje. Na de tweede kregen we een aanmoedigingsprijs in de vorm van een pak speelkaarten dus moesten we er nog 1 (of 2) nemen. Hoe dan ook, het was weer gezellig!