Ga naar de inhoud

Zondag 1 en 8 oktober: Het leven is een boek en je schrijft zelf de hoofdstukken

Ja ik vond ook wel dat ik weer eens een verslag kon schrijven, maar ik had eigenlijk niet zo heel veel tijd… was het dan ook glad weer vergeten, waardoor er nu twee verslagen van mijn hand verschijnen. Nou eh 1 grote dan, want van de rit van 1 oktober weet ik niet al te veel details meer. (sorry).

Sjel, Joop, Kevin, Bou, Rob en ik hadden ons gemeld. Waar de anderen waren, weet ik niet meer. Kevin wist een rondje door de polder, richting Oesterdam en dan nog wat over het eiland Tholen en weer richting Bergen. We vonden het allemaal een helemaal goed idee en reden blij in de rondte. Eenmaal op het terras kwam Connie ons vergezellen. Omdat ik toen wist dat ik het verslag zou schrijven, heb ik wat aantekeningen bijgehouden waar ik nu niet meer helemaal wijs uit kan. In het kort kwam het hierop neer: “Dit (op zondag fietsen en nagenieten) heeft nut”, Joop zit namelijk in een dip, en kreeg de volgende tips van de Toro’s:

– doe een cursus naaktfotografie

– ga opzoek naar een passie

– toch weer een dweilband?

– neem een hond

– vul een Webshop op de ETCC-site

– snel schuifelen

– word Influencer

– laat alles Los, want alles komt echt wel weer goed

En als dit allemaal niet werkt, kun je altijd op vrijdag nog iets leuks gaan doen met Rob. Ik denk dat er iets gewerkt heeft, want voor zover ik weet zijn de heren niet samen op pad geweest. Ben toch wel nieuwsgierig…

Zondag 8 oktober: Rondje Oude Tonge

Hoewel er een optie was om de mountainbikes uit het vet te halen (of doe je dat alleen met schaatsen??), hebben we bedacht dat nog even uit te stellen. Het zou immers veel te mooi nazomerweer worden en dus nog prima racefiets/wegweer. Ik denk dat ik de laatste zou zijn om dat tegen te spreken… In het bos zijn die mannen namelijk helemaal niet bij te houden! 

Wie waren er allemaal in voor nog maar weer een ETCC-ritje? Leo in ieder geval niet, die was met Corine afgereisd naar het Zeeuwse voor de kustmarathon. Actief als ze zijn, hebben ze gefietst en gewandeld en de marathon volbracht. We waren allemaal trots op deze sportieve prestaties (hulde en kusjes!!!).

Rob had geen goede kaarten, hij paste. Edwin heeft weer tijd, maar niet om met ons mee te fietsen, Kas… geen idee. Michel, Kevin, Boudewijn, Joop, Sebas en ik waren er wel. Sebas opperde een rondje Oude Tonge en dat werd het. In deze samenstelling wist iedereen al snel zijn plekkie: Kevin en Sebas op kop, ik achteraan, Sjel met Joop in het midden en Bou ietwat stilletjes aan het bekomen van de avond ervoor ook maar achteraan dan.

Via Tholen naar Flipland, richting de Philipsdam. Hup met z’n zessen naar boven, Joop even laten schrikken, ik zat gewoon nog in zijn wiel ;-). Het was goed toeven in het pelotonnetje, we reden vlotjes naar Oude-Tonge en erdoorheen, kan verder geen smeuïge roddels verkopen, want Boudewijn reed nog altijd weinigzeggend mee. De brug over het Volkerrak wilde ik wel op het gemakje over, maar hee wat was dat? Ik kreeg een zetje in de rug van deze en gene en ja dan is het wel heel gek om de benen stil te houden, dus hup toch maar even aangezet. Met een prachtig gemiddelde reden we richting Strandhuys, Sebas sloeg al wat eerder af om Michelle aan te moedigen bij de Vestingloop, maar de rest zette zich voldaan in het zonnetje weg om een paar welverdiende drankjes te nuttigen. Alles wat besproken moest worden werd weer besproken en gezegd. En zo was het weer een hele fijne!

Ciao, (alvast even oefenen ;-P)

Lisette