Meteen naar de inhoud

Rondje met een kleine El Toro groep 2022

Hier nog een nakomend verslag van het pinkster weekend.

Velen van ons konden niet aanwezig omdat de kater beste wel zwaar was na een feestje. Kevin had alvast een klein feest gegeven en moest de bende opruimen en heeft lekker uitgeslapen. Het weer was ook nog een excuus vertelde hij……. Nou ik kan je zeggen de kleine groep die gereden heeft , heeft lekker in de zon gereden. Boudewijn had ook zoiets drank weer houd je dan toch om te gaan fietsen, vroeg in de ochtend. ( 9.00 uur )

Verder waren Joop en Edwin met Anja en Laura op pinksterweekend in Grouw ( Zeeuws – Vlaanderen voor de mensen die het niet kennen).

Kevin en Sebas…. Ik had een donkerbruin vermoeden dat die ook op een feestje zijn geweest.

Lisette was ook op pad en heeft ook genoten dat was… ik meen ergens in Brabant in een rustig gebied. Ook familie dag. Rob had al zijn km gemaakt schreef hij dus de grote van de groep was niet groot.

Maickel Happy Face

Maickel en ik zijn om 9.00 uur vertrokken vanuit het SH. Met twee zijn we los gegaan. Ik kon maar 2 uurtjes gaan fietsen omdat ik naar het verjaardags feestje moest van mijn klein dochter in Oosterhout. 1 jaar. ( en die middag was het inderdaad slecht weer).

Heb Maickel gevraagd om de route Jan Mat te gaan rijden is goed vertelde hij maar hij kreeg hem niet geladen op zijn Wahooooo.

Duurde te land vlgs Maickel of ik wat wist. Zeker wel gewoon een rondje over de Oesterdam.

We zijn gereden richting Tholen , Oesterdam Ossendrecht , Huybergen en zo weer naar Bergen. Op de Oesterdam kreeg Maickel het echt warm, wat ik al eerder gezegd heb het was perfect weer. Windstopper uit en we konden weer. Gaan met die fietsen. Heerlijk tempo wat bij gepraat etc etc. Maickel wilde ook op tijd thuis zijn want hij had de tent op gezet waar ze mee naar Pinkpop moetsen Zeker weten dat hij water dicht zou zijn. Achteraf bleek dat ook zo te zijn want ze hebben geen regen gehad het was bloedheet.

Ale ,we waren rond 11.15 uur terug in Bergen op Zoom en Maickel ging ook naar huis met een kleine omweg,

60 Jaar

Prima rondje met een prima tempo.

Afgelopen zondag, 19 juni zou er ook gefietst worden na de surprise party.

Onze Fons is namelijk 60 jaar geworden en zaterdag 18 juni was het feestje. Fons was compleet verrast toen hij binnen kwam, vond ik. Fons welkom bij de club van 60 jarige.

Fijne vakantie

Voor sommige is het niet laat geworden die avond en weer een paar andere hadden toch te diep in het glaasje gekeken.

Zondag 9.00 uur SH dachten we. Het weer was gewoon ruk , regen wind katers en ga zo maar door. De een na de andere melde zich af ik ook dus. Enkele El Toro rijders zijn verder op de dag nog geweest op de MTB en race.

Maickel zat dus op pinkpop.

Degene die niet zijn gegaan hebben een prima gedachten gehad want om de woorden van Joop Zoetemelk te gebruiken de ‘ de tour ‘ win je op bed.

Sjel die nu op hoogte stage is en voldoende rust pakt gaat straks als een raket hoop ik.

Sjel, we hopen dat je weer snel aan kan sluiten.

Tot slot nog een kleine mededeling , Kevin heeft een tour poule gemaakt we kunnen allemaal mee doen.

Verder zeg ik de groetjes en tot snel.

Leo