Meteen naar de inhoud

Rit verslagen 3 en 10 Juli

ETCC rondje op 3 juli, zonder een aantal leden. 

Afwezig waren Rob, die ook best wel een fotograaf had kunnen zijn en zeker in de ochtend maakt hij een mooie foto’s. Die was dus aan het werk. Kas had zijn energie nodig om op de braderie van Nieuw Borgvliet te gaan blazen. Ook een flinke inspanning dat blazen en het zal vast gezellig geweest zijn. Fons was lekker op vakantie en die reed Pr ’s bij de vleet. Sebas was met zijn familie op stap. Sjel was ook op vakantie. Boudewijn was ook weg ,die zat lekker op goeree-overflakkee. Die heeft daar zijn km gemaakt. Tom had ook een familie dag en ik was ook op vakantie. Edwin kijkt uit naar de zondag wanneer hij erbij zal zijn. Edwin, plan gewoon een zondag zou weer gezellig zijn.

Lisette had geen zin om een verslag te schrijven!

Wie bleven er over : Lisette, Kevin, Joop en Maickel.

Joop had weer lang genoeg naast Anja gelegen dus die was niet te houden om weer te gaan fietsen.

Waarom is er nog geen verslag van 3 juli, het schijnt dat Lisette het zou schrijven maar dat was niet goed doorgekomen. Joop riep nog ….. Lisette wil jij het verslag schrijven ? Maar Lisette was al te ver weg. Geen verslag dus op zaterdag 9 juli. Druk  druk druk , in de moestuin en het schooljaar loopt op zijn eind dus drukke tijden.

Afgelopen zondag 10 juli hebben we ook gereden met 2 renners meer.

ETCC RIT 10 Juli

Uit betrouwbare bron heb ik begrepen dat de rit van 3 juli ’22 richting Willemstad is gegaan 76,78 km is er gereden en het tempo zat er goed in zat. Maickel was kapot zoals hij afgelopen zondag verteld heeft. Wat was die jonge moe !! Verder was het erg gezellig geweest, er is koffie gedronken maar door wie weet ik niet ! Voor de verandering ook Kwaremont, Tripple  etc.  Het was leuk geweest.

ETCC rit 10 juli ’22

Er waren net als vorige week nog een aantal Toro’s niet aanwezig, maar wie waren er wel :

Maickel met Lon in een trein?

Lisette, Kevin, Sebas, Kas, en Maickel en ik ook ,was weer terug van vakantie.

De rit van 3 juli ’22 heb ik vanaf mijn mobiel gevolgd.

Afgelopen zondag waren we met 6 van de groep en hadden er weer zin in. Zelfs Maickel was er !!! Hij zat zaterdagavond nog in de trein van Breda naar Bergen en was een beetje bang dat hij het niet zou halen.

Joop was de opvallende afwezige , die zat ineens in Maastricht samen met Anja, Roel en Joep ! Gezellig met z’n viertjes een weekendje weg. Iedereen dacht dat ze naar Andre Rieu zouden gaan maar dat was vals alarm. Ze gaan vast nog wel eens een keer! Ze zijn naar een brouwerij geweest te weten de stadsbrouwerij in Maastricht.

Fam. Petie & Thorenaar, afscheid nemen van elkaar

Toch gelukt na een zware zaterdag in Breda.  Heeft genoten van Corrie Konings en nog vele andere. Weinig gegeten ,maar 1 broodje fricandel, maar heeft dit met veel bier weggespoeld. Hij had het ook leuk gehad in de trein met al die reizigers uit Zeeland.

Verder waren er geen schokkende berichten te melden.

Die hebben vast genoten daar !

Goed , terug naar zondagochtend, we waren klaar voor vertrek , enkele waren goed aangekleed met een windstoppertje maar deze ging al snel uit, bleek later. Welke route gaan we doen ? Rondje oesterdam misschien, nee hoor is niet echt nodig, pas nog gedaan. Oke ,ik weet wel wat of ik moet zeggen ,heb wel wat in gedachten.

Vertek tijd, 09.03 uur. Wanneer aankomen, zal rond 11.30 uur zijn. We zijn richting Beneden-Sas gereden en zo langs een aantal kleine dorpjes terug naar Bergen op Zoom. ( zie strava). Wel zijn we door mijn geboorte dorp gereden. Onderweg werd de week doorgenomen, voor de mensen in het onderwijs wegen de laatste loodjes toch wel wat zwaar ,druk dus. Edwin heeft het altijd druk want die zat boven op het dak in Den Bosch. Vertelde dat hij er een beetje bij wilde zijn en had daarom zijn ETCC helm op gezet. Heeft eindelijk zijn arbo regels doorgelezen. Goed bezig Edwin.

Edwin met helm

Het tempo zat er wederom goed in met een noord/westen wind. Dus eerst maar richting het noorden fietsen. Lisette en ik begonnen op kop, maar in de polder bij Halsteren was het gedaan. Sebas ging samen met Kevin op kop en zijn daar niet meer weg geweest. Een of twee keer hebben ze het afgegeven. Maickel had al aangegeven niet op kop te gaan want die was nog moe van de 3 juli rit maar heeft op het eind nog wel kop werk gedaan. Maar jeetje zeg die jonge mannen ee die kunnen sleuren zeg ,een dikke sjapoo en bedankt.

Sebas is trouwens gewend om hard te fietsen en zeker als hem iets niet goed gaat dan zou hij makkelijk een wedstrijd op kop kunnen rijden.

Bij beneden sas moesten we weer even wachten omdat de sluis openstond. Was wel ff lekker hoor. Verder ging het prima tot de boslustweg , we moesten keren omdat de politie met een onderzoek bezig was. Aankomst tijd SH 11.46 uur. Ze maakte zich al ongerust.

Bij het strandhuis wordt de poort voor ons open gehouden om de fietsen makkelijk neer te zetten, lief toch !

Onder het genot van een chocolademelk en wat lekkere biertjes werd de rit doorgenomen. Ook kwam het verslag schrijven ter sprake, we kunnen er beter mee stoppen werd geroepen, nee nee gaan we niet doen het is juist leuk om later terug te lezen. Diegene die dit zei kan juist ook mooi schrijven.

Moeten het alleen goed afspreken.

En ineens komt Sjel daar aangefietst op zijn MTB, hij straalde helemaal, omdat hij toch weer op de fiets zit. Zijn race moet nog even wachten want hij kan nog niet goed remmen. ( Joop zou zeggen, remmen is niet nodig). Terwijl Maickel zijn tosti fricandel weg gewerkt had was tie weer helemaal gelukkig. ( heel onderweg had hij het erover). Lisette ging na haar colaatje snel weg want ze ging de tuin in. Na het tweede rondje dropen we allemaal naar huis om ons klaar te maken voor Max, ( helaas tweede), of voor visite.

Eind goed, al goed !

Ik vind het wel genoeg zo, tot de volgende, hopelijk met nog meer renners !