Ga naar de inhoud

Met lussen door het bos !

Zoals gebruikelijk op zaterdagavond een appje gestuurd voor zondag, 9.00 uur SH om een rondje op de MTB te gaan rijden, alleen Bou en Maickel reageerde op de app. Het was nog geen zondag dus even afwachten. Nu weten we dat het vastenavond is, dus weten ook dat er een aantal niet zullen zijn. Tom, Kevin, Kas en Sebas zijn volop aan het blazen met de band dus die gebruiken hun lucht voor wat anders.Had helaas geen foto van Tom.

Joop was nog niet thuis… of wel ,maar nog niet klaar voor op de MTB te klimmen, en zijn ene been is trouwens langer geworden ,dat fietst natuurlijk ook niet makkelijk.

Edwin is vast weer gaan klussen. Hij maakt toch zijn kilometers wel hoor , hij gaat op de fiets naar school.

Rob is nog even aan boord en zal er as zondag weer bij zijn ? Sjel was met zijn groepje lopers op pad.

Zondag 12 februari, reacties stroomden nog niet binnen, alleen Bou en Maickel. Lisette reageerde ook , met de mededeling dat ze de MTB gepoetst had en opgeborgen. Ze heeft een solo rondje gedaan op de racefiets.

Ik was om 9 uur bij het SH daarna Maickel en Boudewijn was wat later. Maickel snapte hier niets van. Bou had gewoon wat vergeten Maickel, vandaar dat jij een keer niet de laatste was.

De groep was dus weer klein, ik mocht op pad met de mannen waar geen rem op zit……….nou dat hebben ze gemerkt , en ik ook.

Goed, we gaan op pad. Een verrassende start en hup richting de kraaienberg. Tussendoor wat hindernissen genomen, een van de drie moest even opgang komen voor die klim soepel te kunnen nemen.

De route die ik in gedachte had was niet zo spannend maar we hebben wel veel lussen gemaakt en dat allemaal in de buurt.

Een stukje zwart en groen en de rest had geen kleur.

Het weer was prima dus daar kon het niet aan liggen. Het lag trouwens nergens aan.

Maickel had er weer zin in, vorige week geen tijd gehad omdat hij in Hoogerheide zat. Heeft alles uit hoogte kunnen volgen.

Hoe zou het met Lisette gaan, die zit al op de racefiets, die is al bezig met het wegseizoen. Ze is zelfs bezig bij Technogym Skillbike, toe maar !

We hebben alle hoeken van het bos gehad, Wouwse plantage, Lievensbergbos , de tankbaan , heimolen, en de zeezuiper . In het bos verloor Bou zijn bidon, gelukkig was Maickel oplettend. Een stukje verder moesten we weer stoppen omdat mijn ketting brak. Gelukkig hebben we maar 10’ stil gestaan, veel minder lang dan vorige week. Even aan Sebas gedacht maar die was er niet.  Bou en ik hadden goed zicht en hebben we het samen kunnen maken.

Langs de golfbaan over een bruggetje gefietst….nou nee dat kan niet meer omdat het te smal is geworden. Door naar de zig zag heuveltjes daar waar die ene wortel mij plat heeft gekregen. Trauma verwerking noemen ze dat.

Langzaam werd het tijd om richting het SH te rijden, de opmerking van Maickel was, eindelijk, zit al 20 minuten te denken aan dat biertje. Er stond weer ruim 48 km op de teller dus waren we weer lekker bezig geweest.

We hebben een lekker rondje gefietst, met heuveltjes en mooie singeltracks.

Aangekomen bij het SH konden we helaas niet in de serre zitten want alles was gereserveerd. Volgende keer gewoon even bellen om te reserveren voor de ETCC.

De biertjes werden besteld, twee dubbel en een kwaremont !! Klinkt mooi en stoer…. Toch ? Het klonk bijna hetzelfde als mag ik een pizza Tono.

Maickel heeft inmiddels een warmtepomp en die werkt optimaal. Hij heeft er een stoel bij gezet om alles goed te kunnen besturen. Is zijn tuin aan het leegmaken ivm aankomende verbouwing. Bou en ik zaten met vol aandacht te luisteren omdat wij ook plannen hebben om het een en ander aan te pakken.

Ping, een berichtje, Joop zijn nieuwe gravelbike is onderweg.Hoop wel dat er een slot bij zit Joop !! Hij is mooi .

Maickel had trek en bestelde een tosti fricandel. Boudewijn werd bezig gehouden door een klein manneke. ( hij wordt absoluut een leuke opa maar wanneer) ?

Carlijn is weer moeder geworden en ze hebben weer een dochter, Lotte .

Alles is goed gegaan alleen komt ze nog niet werken.

Een tweede biertje werd besteld en plannen werden gemaakt.

13 mei is de KMC, inschrijven is al mogelijk.

Vrijdagavond 17 februari stap avond.

Zondag 26 februari de nieuwjaars ride.

Het was weer mooi zo, lekker gefietst !

Sport groetjes Leo

En ik wens iedereen alvast een fijne vastenavond !!!