Meteen naar de inhoud

Zondag 17 juli: lekker fietsen

Het was een zondag als er vele zijn, mooie luchten, vooruitzichten op een zonnig terras na afloop van een heerlijke inspanning op de fiets. Nou dan gaat vast iedereen mee… eh nee toch niet. Kevin zocht verkoeling aan het strand, Sebas moest oppassen, Edwin stelt sinds de fietsvakantie hele andere prioriteiten (ben wel benieuwd of het verslag al wil vlotten?), Tom had en heeft nog steeds last van ribben en wonden. Rob was aan het werk en Sjel zit al wel weer op de fiets, maar bouwt het rustig op. Gelukkig is Leo weer terug van vakantie, dan sluit Joop ook aan, Kas, Boudewijn, Maickel en ik, kunnen we mooi twee aan twee rijden. 

Waar naartoe? Tholen zou te druk worden volgens Leo, de wind stond ietwat vanuit oost, dus laten we naar het oosten rijden. Ik wist nog een leuk bospad in de buurt van Rucphen. Daar gingen we naar op zoek (vorige keer kon ik het niet meer vinden). Op het gemakje slingerden we ons in gang en reden richting van Nispen, Visdonk en over de Achtmaalseweg op zoek naar mijn bospadje. We werden ingehaald door een grote groep en konden makkelijk mee in ’t wiel, helaas niet te lang, want “LINKS” daar was het bospad. We vlogen naar links en eigenlijk ging het net te hard om er goed van te kunnen genieten, ik reed helaas te ver naar achteren om de volgende afslag naar links aan te kunnen kondigen, dus daar reden we vrolijk voorbij. Ach wat maakt het ook uit, iedereen was lekker aan het fietsen. De benen blijven goed na de heuvels van de Eiffel, het tempo zat er weer goed in. Via Achtmaal en Essen denderden we de grens weer over. Onderweg nog wat hachelijke momentjes meegemaakt. Zo zijn losliggende steentjes niet alleen voor Pogacar en Vingegaard verraderlijk, maar ook voor ons. Wat denken van een plotseling remmende, of al stilstaande auto ;-(… Blij met mijn schijfremmen 😉

Gelukkig konden we met alleen de schrik verder en bereikten we zonder kleerscheuren het terras waar ons een leuk nieuwtje wachtte. Leo raadde het meteen! We hebben er maar op geproost. Netjes op tijd vertrok iedereen huiswaarts om de zondag te vervolgen. 

Tot de volgende 

X Lisette