Meteen naar de inhoud

31-8 Een saaie zomer periode !

Sebas en Michelle gefeliciteerd !

De zomer is altijd een zeer saaie periode, alle El toro doelen zijn voorbij en we vallen in een groot zwart gat. En dan moet je ook nog met de familie en/of partner op vakantie. Sommige doen nog gekker en sluiten een geregistreerd partnerschap contract af, Sebas en Michelle van harte gefeliciteerd. De meeste Toro’s die op vakantie gaan nemen wel een fiets mee, je moet toch dat conditie pijl op niveau houden voor het aankomende winter seizoen. De MTB en zwift setup staan al te popelen van ongeduld. Je hoort ze zachtjes roepen, wanneer mag ik, maar nog eventjes wachten de zomer is net begonnen !

De vakantie foto’s druppelen langzaam binnen en er zijn er 2 die er echt uitspringen. Onze Rob houdt ervan om langst 3 kanten genomen te worden en heeft dit nu gedaan met de Mont Ventoux. 2 kanten zaten al in de pocket maar de kant vanaf  Malaucène stond nog op het verlanglijstje. De temperatuur  voorspellingen voor die dag waren 38 graden dus het was tijd voor een vroege start. En zo gebeurde het op 4 augustus heeft Rob weer de Mont Ventoux beklommen !

Naast deze geweldige sportieve uitspatting is er nog 1 ! Oke iets minder dan die van Rob maar toch. Onze Ed is samen met Laura op fietsvakantie. Niet van dat moderne gedoe dat je bagage gebracht wordt, nee ouderwets met van die tassen aan je fiets. En dan denken jullie natuurlijk een fiets met een motortje, nee natuurlijk niet. Onze ouwe retro biker Edwin gaat gewoon op de MTB eiland hoppen van Jersey en Guernsey.

Verder komende de genoeg andere vakantie foto’s voorbij, hieronder een kleine selectie.

O ja op 31-8 hebben we ook nog gefietst met de El toro thuisblijvers. Boudewijn, Kas, Joop, Leo, Edwin en Maickel hebben een rondje gefietst van +/- 85km. Gevoelstemperatuur was 19 c bij een luchtvochtigheid van 85%, Windselheid 14.9 km/h uit het zuidwesten. Het was half bewolkt dus een mooi moment voor een rondje Wemeldingen. We waren allemaal een beetje moe dus tijd voor een rustig rondje.

En toen greep onze afdeling social-care in, dit gaat echt niet gebeuren. Gewoon alles kapot rijden anders denken ze straks dat ze na 5 weken niet trainen gewoon mee kunnen fietsen. Bloed zal er vloeien, kotsend over straat rollen dat wil ik zien, aldus de woorden van Maickel. Hij is altijd zo lekker gewoon gebleven, en snapt dat het groepsgevoel belangrijker is dan een getal op een tellertje. En de achterban maar denken dat het heel leuk is om bij El Toro te fietsen. Gelukkig ging Maickel na het fietsen gelijk naar huis want hij moest van Lonneke helpen pakken voor de vakantie.   

En zo zaten we na het fietsen met allemaal gezellige mensen op het terras en kregen we alleen maar leuk nieuws te horen.  Charlene heeft een huis gekocht en klust daarom wat bij, bij het Strandhuys. TIP : Je krijgt daar zeer goed betaald en ze zoeken nog serveersters. Ook Maxime is weer aan het werk op zondag middag en Carlijn werkt voor 2 ! Alleen maar leuk nieuws ! Na 3 hersteldrankjes is het weer tijd om naar huis te gaan om te genieten van Max en Annemiek van Vleuten. Wat een lekker ding is het toch, onze leeftijd Leo !

Iedereen bedankt voor een lekker ritje en gezelligheid !

Joop