2021Ritten

18-7 Edwin is met de verkeerde schoen uit bed gestapt.

De vakantie periode is altijd een lastige tijd om een fiets ritje te plannen. De 1 gaat met vakantie en de ander komt net terug. Zo is Leo net terug uit Drenthe en heeft daar meerdere malen de VAM berg aangevallen. Hij ging voor een KOM maar dit is net niet gelukt. Sebas daarentegen is aan het testen geslagen zodat hij kan vertrekken naar Italië. Bij Lisette is er al getest met als resultaat dat het hele gezin quarantaine moet maar gelukkig gaat het verder allemaal goed. Kortom lang verhaal kort, wie stonden er aan de start; Boudewijn, Leo, Maickel, Joop en  Edwin. Wat me opvalt is dat de oudjes van de groep een betere opkomst rating hebben dan de jonkies. Die hebben het misschien ook meer nodig !

Bij Tom en Sanne gaat het ook niet zo lekker, Eise is ziek. Op insta zien we een foto’s van Eise samen met Sanne waarbij zoonlief heel ziekjes uit zijn ogen kijkt. Op die jonge leeftijd is het heel belangrijk om bij diarree toch vocht vast te houden. Tommy kiest het zekere voor het onzekere en blijft lekker dicht bij Sanne en Eise, je weet maar nooit. De oudjes van de groep hebben dit allemaal al meegemaakt en snappen het helemaal. Mocht je toch niet meer weten wat je ermee aan moet kun je altijd een sessie boeken bij onze social-care afdeling. Onze Maickel staat altijd klaar om een goed advies te geven en is van alle markten thuis. Binnen de El Toro Cycling groep laten we niets aan het toeval over !

Er moet gefietst worden maar ons Edje loopt op zijn mooie sokken over de boulevard, wat is er aan de hand? Zijn Bianci staat netjes te shinen tegen de betonnen muur dus daar ligt het niet aan. Even een tip voor alle liefhebbers van dit mooie fietsmerk, er mag op geboden worden. Zijn fiets is zo oud dat hij elk jaar meer waard wordt. Maar tip voor onze Ed ivm de veiligheid is het misschien toch tijd voor een nieuwe. Maar waarom loopt hij op zijn sokken ? Het had te maken met zijn schoenen, in alle haast had hij heden ochtend een MTB en racefiets schoen meegenomen en dat gaat niet werken. Nu maakt de schoen niet zoveel uit maar wel de klik plaatjes die eronder zitten.

Inmiddels komt Leo de Tijger aanfietsen en die weet wel een oplossing. Ik heb nog een paar nieuwe fietschoenen in de kast liggen, en wat blijkt met de juiste maat voor Ed. Maar even terug spoelen, wie heeft er een nieuw paar schoenen in de kast liggen en gebruikt deze niet. Het is onze Leo, de oude schoenen zijn nog niet op was zijn antwoord. We rijden vervolgens met zijn alle naar Leo om de schoenen op te halen. Ze passen perfect en zien er heel mooi uit, op het moment dat Ed de schoenen aantrok werd de totale waarde van zijn uitrusting verdubbelt. Met een grote glimlach op het gezicht loopt hij naar zijn fiets en probeert in te klikken, dit lukt jammer genoeg niet. Hij heeft LooK pedalen en onder de schoenen van Leo zitten shimano plaatjes. Dat gaat niet werken !

Poging 2 we fietsen naar Edwin en halen schoen 2 op, dit kan haast niet mis gaan maar bij Edwin weet je het nooit. Laura staat lekker, samen met haar moeder, in de tuin te werken en snapt er helemaal niets van. Normaal gesproken is hij pas om 13:30 thuis. Snel de 2de schoen zoeken en we zijn weer los, voor straf mag Edwin gelijk op kop.

We gaan eerst het bordje van Joop en Ed leeg eten en dan knallen we er vol overeen en gaan we ze nog verder leeg trekken. Dat was het plan van de rest van de groep waar wij op dat moment nog niets van wisten. En zo reden we vrolijk weg en zette koers naar het noorden, het weer was verder prima en de wind altijd net iets te hard.

We rijden een mooie ritje van 90km met een gemiddelde van 30.5km/h. In het begin, toen Ed nog geen schoenen had reden we max 25 km/h dus aan het einden hebben we flink doorgetrokken om toch nog boven de 30 te eindigen. Wat kunnen tijden toch veranderen, vroeger waren we echt blij als we met een gemiddelde van 30 thuis kwamen. Tegenwoordig zeggen we snelheid doet er niet toe als we maar boven de 32 gemiddeld uit komen. Verder was het een lekker rondje en kon de finale bij het Strandhuys beginnen.

De zon scheen goed en het was dus lekker warm, tijd voor een wit biertje. Joop gooit hem in 1 keer achterover met de opmerking, dit kun je blijven drinken en besteld vervolgens een trippeltje. De gesprekken komen opgang en het was nog lang gezellig. Bou had nog een afspraak met zijn schoonouders en ging deze keer na 1 biertje als eerste naar huis. En hier is bijna niets van gelogen !

Het was weer een heerlijke ritje, op naar volgende week en even kijken wie er dan met vakantie is f gaat.

Related Articles

Back to top button
Close
Close