2020

In 2020 geen jaar afsluiting !

Het zal jullie niet ontgaan zijn maar dit jaar is anders dan andere jaren 🙂 en zo zijn we ook genoodzaakt om dit jaar de jaarafsluiting te annuleren. In 2014 zijn we hiermee begonnen en het was gelijk een groot succes.

Het concept is simpel, nog 1 maal wordt alles besproken en daarna wordt er voor altijd over gezwegen en focussen we op de toekomst. Dit gezamenlijk alles een plaats geven gaat dus niet lukken maar gelukkig hebben we ondanks alles een heel mooi fietsjaar achter de rug. Ook de nieuwjaarsride moeten we naar achter schuiven, deze heb ik voorlopig op 31 januari gezet maar natuurlijk ook dit onder voorbehoudt.

Wat een geweldig fietsjaar hebben we achter de rug, ja ja er was geen fietsvakantie maar dit hebben we ruimschoots weten te compenseren. Zo kwamen we de winter uit vol energie en gingen we met zijn alle trainen voor de Vogezen. Vele van ons hadden willen plannen, extreem afvallen, nog meer training kilometers enz, en toen kwam er covid-19.

Maar een echte El toro is niet te stoppen en zo begonnen wij met onze tijdritten, van 2 naar 4 naar 6 en terug naar 3 en weer naar 8. Allerlei verschillende groep groottes hebben we gehad om maar te voldoen aan de Covid regel. En eigenlijk was dit zo verkeerd nog niet, de conditie en snelheid ging snel omhoog. Maar toen kwam de grootste domper, de fietsvakantie kon niet doorgaan, nee een echte El Toro is niet te stoppen. En zo verzonnen we allerlei alternatieven waaronder de rit van 235km toch wel de meeste extreme was.

Deze rit stond vol van fiets passie, in zeer zware omstandigheden 235 km fietsen. Het materiaal ging er aan onderdoor maar het moraal bleef hoog. Wat was dit een geweldige rit, maar vervolgens gingen we naar de gravel ride. Iets wat we nog nooit eerder gedaan hadden, maar wat hebben we genoten. Vooral Tom heeft dit weken vol gehouden. De BBQ bij Sebas was een mooie afsluiten waarbij iedereen vol zat met verhalen. Ook de andere helft van de club die de alternatieve gravel ride hadden gereden hebben een mooie dag gehad.

Vervolgens gingen we door naar Bou voor onze eerste El Toro klim classic. Wat daar gebeurd is wordt niet meer over gesproken, wilde uitspattingen die het daglicht niet kunnen verdragen. Natuurlijk alleen maar op sportief gebeid.Komend jaar moeten we naar Brussel voor de klimclassic, ik weet niet of dat wel gaat lukken.

En dan komt er voor mij het moment om het stokje over te dragen, deze CEO gaat ermee stoppen. Ik heb deze functie een aantal jaar onofficieel en een aantal jaar officieel mogen uitvoeren met veel plezier maar er komt een moment en dan moet er een frisse wind doorheen. En gelukkig is er een waardige opvolger, onze Leo is vanaf heden de nieuwe CEO. Ik neem zelf een stapje naar achter en wordt social media manager. Ik wens Leo veel plezier in zijn nieuwe rol.

Voor nu, een El Toro is niet te stoppen en laten we van 2021 een mooi sportief fietsjaar maken met heel veel gezellige after party momenten.

Ik hou van jullie X X X
Joop

Related Articles

Back to top button
Close
Close