Ga naar de inhoud

13 Januari, een zwaar rondje op de MTB met twee kleppers !

Zaterdag 12 januari, het weer is niet best en op de El Toro app groep is het nog rustig en dan komt het, Kevin; ik ben er niet morgen, Tom; ik ga een rondje zeelandbrug rijden  ( krijg je geen punten voor Tom ). Constant ; heb op de schaats gestaan heb gelopen dus ik hou rust. Dan hebben we Sjel ( die is zich aan het voorbereiden voor de halve marathon van Cadzand ) ging een lange duurloop doen met de loopmaatjes van spado.

Blijven over voor werkelijk mee te rijden Joop, Maickel, Boudewijn en ik. Gastrijder Rob is aan het werk dus dat is jammer anders had hij zeker aangesloten. Edwin is aan het revalideren en Bart heeft nog steeds geen MTB.

Maar goed het is nog geen zondag er kan nog van alles gebeuren. De zaterdagavond is begonnen en iedereen had zo zijn bezigheden. Zo weet ik dat Bou op visite ging en daar waar altijd wel een lekker borreltje wordt geschonken, en Maickel had wat later op de avond een soort restjes op drinken , alles wat nog in dat huis was werd opgedronken. Ik had zelf ook een klein feestje.

Het blijft toch altijd weer spannend wie er om 9 uur bij FP staan.

Zondagochtend, de dag van het NK veldrijden in Huybergen en voor een tochtje op de MTB. Er was wel een tocht in Putte maar er werd toch gekozen voor een ritje zonder bordjes.

Ping…… de ET app, mannen ik voel me niet fit ik blijf thuis ga later op de dag op Zwift…….shit Joop jonge hoe kan dat nou jij niet mee moet ik met die twee kleppers mee. *F* dat wordt een pittig rondje voor….mij

Ping…… Boudewijn, voel me ook niet fit maar ga toch, ja ja dat ken ik. Ping…. Mogge, Maickel is ook wakker en daarna bleef het toch rustig op de ET app. Drie man, Boudewijn ( die zich niet fit voelt ) Maickel en ik. . ( komt goed Leo sprak ik mezelf toe, als je in het strandhuys aankomt zit de rit erop yeah).

Maar goed drie man, lekker overzichtelijk, ik mocht voorop …..is goed mannen kom we gaan.

Het weer was goed, droog , warm en het was grauw. ( regen moest nog komen).

Boudewijn had een mooie reis gehad in Israel , had daar heel veel gezien en heerlijk gezwommen in de dode zee. We zijn vertrokken, richting Lievensbergbos, daar wat heen en weer getrapt langs de mooie paden. Wat wonen we toch in een mooie omgeving !!!!

Na een uur of wat gingen richting Huybergen om toch maar een glimp van het NK op te kunnen vangen. Over heuveltjes en natte ondergrond voelde ik mijn bovenbenen al snel dikker en dikker worden. ( kom Leo stoempen en doorgaan). Boudewijn bleef lekker achter hangen en Miackel op zijn gereviseerde MTB met een ovaal blad ging hij er af toe van tussen, en Bou erachteraan….. ik kom wel.

Reden achter de Tiestenduin langs richting de Huybergse duinen of te wel de Staartse duinen, daar wat aan het singelen geweest en mijn bovenbenen waren zwaar. Inmiddels was het begonnen met regenen werkte wel verfrissend.

En ineens werd er geroepen uit een of andere hoek, het was Boudewijn hij riep zomaar dat hij het genoeg vond, dus ik zeg wa se de gij , ja ook Bou was niet fit, dus goed is goed. Het was ook goed, inmiddels was het 10.55 uur dus tijd om richting het strandhuys te gaan. Maar wel even langs de nootjesberg of we nog een glimp van de dames op konden vangen. Het waren wel dames maar junioren dames. Maar die reden ook verrekes hard zeg, we mochten het parcours niet op anders hadden we mee kunnen doen als de 50 + beloftes.

Goed is goed, richting Bergen mannen. Aangekomen bij het strandhuys  zagen we gelijk verbaasde gezichten van Frank, Rian en Charley, zo’n klein clubke waar is de rest ? Fietsen met een andere club, rondje Zeelandbrug ( hebben ze niet gedaan), niet fit en rust houden. Alleen Kevin wist ik niet.

In het strandhuys hebben ze speciaal voor ons nieuwe stoelen en tafels aangeschaft ziet er keurig uit.

Er hangt nog geen bordje , het EL TORO hoekje maar dat gaat er nog wel komen denk ik.

Maar goed ,nu komt het, Bou niet fit dus geen bier wel warme chocolade melk zonder slagroom, Maickel een tripple met een tosti kip ( kon even geen fricandel meer zien) en ik had een cola en een Kwaremont. O ja Bou nam ook nog een tweede choco.

Verder zijn we weer wijzer geworden hoe je een hond moet opvoeden, Maickel heeft zijn eerste les gehad.

Zo genoeg gesproken, volgende week onze jaarlijkse Nieuwjaars tocht, hopelijk is er iedereen bij.

Onze gastheer is Bart. soep en pannenkoeken worden geregeld.

Neem wat droge kleding mee!

Tijdstip van vertrek is reeds bekend.

Bou , Maickel het was een mooi rondje en heb lekker gefietst !!!

 

Groetjes Leo