Ga naar de inhoud

16 Juli Rondje Hansweert samen met Maickel.

De vakantie periode is aangebroken en sommige hebben het al gehad of  nog tegoed.

Boudewijn was net vertrokken en Joop zat al in Italië nadat hij eerst in Oostenrijk heeft gezeten om Max een rondje aan het werk gezien te hebben. De andere grote namen…niets van gehoord, vakantie of nog in bed. Rob de grote El toro was weer op het water aan het zwoegen. Dus het is vakantie maar we blijven fietsen. Maickel en ik stonden om 9 uur bij het strandhuys om een rondje te gaan fietsen.

Het weer was goed en de wind stond een beetje zuid west. We besloten om een rondje Hansweert te gaan doen dan konden we lekker met de wind in de rug terug naar Bergen fietsen. Met een lekker tempo fietste we ri  Yerseke en konden we de afgelopen weken eens rustig doornemen wat er allemaal geweest was. Maickel had zich weer tegoed gedaan met veel bier bij Breda live en ik van een heerlijke vakantie in Nederland.

Ook werd de fietsvakantie nog even aangehaald, dat deze heerlijk en goed is verlopen dus op naar het volgend jaar ! Ook de EL Toro classic is geweest, jammer dat niet iedereen van de El toro’s aanwezig was bij de classic maar hopelijk volgend jaar weer compleet. Ook komt er nog een grand tour ,rondje over Flakee en daarna hete kip eten met een verkoelend drankje.

We fietste lekker door, met de wind op de kop maar Maickel ging steeds zwaarder fietsen tot hij door kreeg dat hij weer een lekke achterband had. Onder de brug bij Hansweert stond hij zijn bandje te wisselen. Deze keer ging de wissel snel en zaten we weer rap op de fiets om door te stoempen naar Bergen op Zoom. Nadat we weer even op de fiets zaten en ongeveer 75 km getrapt te hebben dachten we, het is goed zo, we gaan wat drinken ? Het is Stayokay geworden omdat er op de plaat een braderie was. En hebben daar een heerlijk biertje gedronken te weten La Trappe witbier. Een echte witte trappist…….Lekker.

Verstandig we waren hebben we maar 1 biertje op want er moest weer F1 gekeken worden.

Nou hopelijk zondag meer fietsers ! Fijne vakantie !

Groetjes Leo