2021Ritten

10-1 Paniek in het bos !

Na de grote opkomst van vorige week waren de verwachtingen deze week ook weer positief gestemd. Jammer genoeg konden we deze verwachtingen niet waarmaken. Onze kapitein Rob was aan het werken, Kas is tot april nog in zweden, Bou was zichzelf aan het voorbereiden op zijn nieuwe functie en locatie, Lisette ging naar haar moeder, Leo deed een Constantje en Tom ging met zijn echte vrienden mee. En die waren er dus allemaal niet bij !

Maar laten we die positieve fibbes vasthouden! En Pierre wie waren er wel bij; Kevin de onverwoestbare, Jerommeke Sebas, Maickel de verschrikkelijke, black arrow Joop en Edwin silver dust. Kortom een geweldig groep om eens flink door dat bos heen te knallen. Oké we missen natuurlijk wel onze nieuwe CEO en tevens navigator Leo Leo, wie gaat er nu de leiding nemen ? Sebas weet wel een paar leuke stukken !

Maar voordat we vertrekken moeten we wel eerst even luisteren naar onze CEO, dat vind ik !

Wij merken zelf ook dat het steeds drukker wordt in het bos maar we volgen bijna altijd netjes de paden. En bij elke inhaal actie zeggen we netjes goedemorgen. Toch merk je dat niet iedereen zo vrolijk is op de vroege morgen. Maar zoals Leo al zei; “ik vind dat we ons gewoon moeten houwe aan de gestelde regels” ! Maar we zijn los, met zijn alle achter Sebas aan.

MTB route Huijbergen rood vanaf Mounty Zoo

Eerst vormen we een paar groepjes van 2 en dan Gas erop. Maar de twijfel treed in, waar is nou … en weet jij de weg naar.. Maickel weet het en neemt de leiding over van Sebas. Maar de twijfel treed weer in, het was toch. Een kleine mate van Paniek daalt over de groep. Kevin grijpt in, we gaan naar de rode route ! 1 Persoon is wel heel erg stil en dat zijn we niet van hem gewend, Joop laat het allemaal gebeuren. Het is heerlijk om gewoon te kunnen volgen is zijn reactie !

Een eervolle vermelding gaat deze week uit naar Edwin silver dust ! Een aantal maanden geleden was hij betroken bij een eenzijdig ongeluk, hij ging met de MTB vol onderuit en blesseerde daarbij zijn knie. Na flink wat fysiobehandelingen is hij weer hersteld maar de angst zit er nog goed in. Maar deze angst heeft hij tijdens deze rit overwonnen en gaat weer als de brandweer. Joop had er een flinke kluif aan om hem bij te houden. op de rode route wilde hij nog even achter Maickel aan maar daar kwam hij snel van terug. Wat een kanjer is het toch.

De 19 hole, 3de helft, de finale, al maanden moeten we het doen zonder het Strandhuys en dit begint toch wel pijn te doen. Maar ja voor het Strandhuys zelf is het natuurlijk veel erger, Frank, Rian en strandhuys team wij missen jullie en beloven dat wanneer de terrassen weer open gaan wij er alles aan zullen doen om de verloren omzet in te hallen. Dan maar 4 biertjes na het fietsen, maar wij gaan er zijn voor jullie ! Bestel alvast maar extra frikandellen.

Bier afhaal locatie !

Maickel heeft voor nu een alternatief gevonden, een afhaal locatie waar je ook Bier kunt afhalen. Het lijkt haast te mooi om waar te zijn en we zijn dan ook een beetje wantrouwig. Nadat we de rode route hebben gereden gaan we via een omweg naar Ossendrecht alwaar de afhaal locatie is. Buiten op het bord staat vermeld, heerlijke snert voor 3euro, tevens hebben ze Koffie, chocomel en thee. Maar op het bord staat geen afhaal bier, een licht gevoel van Paniek bekruipt ons.

We wilde al door fietsen maar gaan het toch maar even vragen, hebben jullie ook bier ? Ja hoor Kwaremont bockbier van de tap. Sommige van ons vielen huilend op de grond. Maickel trakteerde ons op het eerste rondje en ervaarde een gigantisch orgasme toen hij hoorde dat 1 bietje maar een kaak koste. Joop trakteerde op een rondje snert en nam er nog een koffie koek bij want hij had een beetje honger. Ja hij gaat het dit jaar helemaal anders doen. Toen Maickel hersteld was van zijn Orgasme wilde hij weer hetzelfde gevoel ervaren en gaf nog een rondje. Toen kregen we van de uitbater de opdracht om door te lopen want het is wel afhalen, doorlopen en afstand houden. Wat was dit fijn, en wat missen we het Strandhuys !

Nog even een huishoudelijke mededeling ; ook thuis kun je genieten van het Strandhuys ! Van dinsdag tot en met zondag zijn ze van 10:00 tot 21:00 open voor het afhalen van bestellingen. https://hetstrandhuys.nu/take-away/

En zo komt er weer een einde aan een heerlijk rondje van 46km door het bos. Het tempo was voor iedereen goed en op de rode route ging een ieder maximaal waarna we weer hergroepeerde. We blijven nog even fietsen in groepjes van twee en hopen snel op meer. Voor de fietsvakantie ziet het er niet zo goed uit maar een echte El Toro gaat niet zitten treuren over wat we niet kunnen maar omarmen wat we wel kunnen! Afgelopen jaar was een fantastisch fietsjaar waarin we ondanks alle maatregelen maximaal hebben kunnen fietsen en genieten van elkaar, en dat gaan we dit jaar weer doen.

XXX
Joop

PS: Zoals jullie weten is Leo onze nieuwe CEO, wil jij meer weten over alle functie wisselingen binnen de El Toro cyclingclub klik dan hier.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close