Ga naar de inhoud

04-6 | Van Leo naar Lou

Het vermaak van deze rit begon eigenlijk de avond ervoor al. Leo is er niet bij vanwege zijn vakantie dus onze eigenste Young Proffesional nam het roer over met het volgende appje:

Dit gevolgend met een aantal aan en afmeldingen voor de rit. Boudewijn had eerder op de dag al gemeld positief getest te zijn(COVID geen doping), Michel was op een andere manier sportief aan het helpen bij de Brabanste Wal Marathon, Edwin ging steigers bouwen en Leo zoals eerder vernoemt vertrek met vakantie(dachten wij). De aanmeldingen: 1&2, Kevin & Joop, en dat 3! was ik zelf(Kas), Lisette denk vier, en toen bleef het stil…. heel stil….

80 zonnige kilometers in het verschiet, dus was lekker optijd wakker en tot mijn vreugd was de stilte ook al verbroken. Voor 7 uur de eerste Mogge al en er volgde nog meer, onder ander van Rob die niet mee fietst en Leo die met vakantie ging? Daarnaast nog een van Sebas, de kers verse papa mocht even met verlof vanaf thuis. Met z’n 6en verzameld bij het SH , Joop, Lisette, Kevin, Maickel, Sebas en ik. Klaar voor eerst een stuk tegen de wind fietsn, maar wie komt daar aangefietst??? Het is CEO Leo, even op controle, ging alleen om een boodschapje….. denk toch dat hij ons al miste voordat hij uberhaupt vertrokken was naar Frankrijk.

Nadat we Leo bij de Jumbo hadden afgezet begon de rit echt. Onder leiding van Kevin, tegen de wind in, eerst een stuk naar het oosten tot aan Roosendaal. Daarna richting het noorden, bijna tot aan Willemstad. Persoonlijk was ik tot daar een beetje kwijt waar wij reden, maar het fietsen ging lekker en het was goed weer, dus vond het allemaal dikke prima. Vooral toen we op onze weg terug waren, vanaf Willemstad reden we zo recht mogelijk terug naar Bergen op Zoom. Dit is voornamelijk in zuid-westerlijke richting, wat lekker fietsen is als de wind uit het noord-oosten komt!

Met de wind in de rug eindelijk terug bij het strandhuy, tijd om na te genieten met een biertje en een tostifrikandel om hiermee nog even de aandacht te trekken van het hele terras. Want, wat is er nou mooier en intressanter dan 5 macho’s en een dame in een te strak fietspak op een terras, dat is een 1,5 week oude baby. Tijdens de stoere verhalen kwam Michelle samen met Lou ons vergezellen, mooie gelegenheid om ons voor te stellen aan de kleine man.